Стана ясно кой е проблемният ден за времето преез уикенда.Синоптикът

...
Стана ясно кой е проблемният ден за времето преез уикенда.Синоптикът
Коментари Харесай

Боби Лазаров каза присъдата за времето. Кога е проблемът

Стана ясно кой е проблематичният ден за времето преез уикенда.

Синоптикът на БТВ Боби Лазаров направи своята прогноза за времето за на следващия ден и идващите дни.
-->
Тази нощ облачността ще е най-вече забележителна. Не е изключено тук-там за малко и едва да превали дъжд.Утре сутринта чакаме температури сред 15 и 20 градуса, в столицата към 15. На първия образователен ден няма да липсват и слънчеви часове. Максималните температури в страната ще са най-вече сред 26 и 31 градуса. В София и Варна - 26, а в Пловдив към 31. Следобед обаче следва нарастване на облачността. До среднощ на доста места ще превали и прегърми, за това не забравяйте чадъра си у дома, поучава Лазаров.

Вятърът ще е най-вече слаб до сдържан. В петък по нашето Черноморие изгледите са за променлива, само че и забележителна облачност. Следобед и там предстоят валежи. Максималните температури ще са сред 24 и 27 градуса. Морската вода пък е към 24-25 градуса. Утре над планините ще е най-вече облачно. Следобед на доста места ще има дъждове с гръмотевици. Вятърът ще е слаб до сдържан, а максималните температурите в планините - сред 15 и 23 градуса.

През идващите дни последователното намаляване на температурите ще продължи. В събота предстоят още превалявания над Западна и Централна България. На места в планините те ще са интензивни. В неделя се чакат повече слънчеви часове. Тогава единствено тук-там в източните и планинските региони ще превалява слаб дъжд. В понеделник променлива облачност, от вторник най-вече слънчево и даже малко по-топло време.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР