Стан Вавринка винаги е бил един от любимците на феновете,

...
Стан Вавринка винаги е бил един от любимците на феновете,
Коментари Харесай

Вавринка: Щастлив съм да бъда обратно на корта, но ме очаква много работа

Стан Вавринка постоянно е бил един от любимците на почитателите, което е подбудено от извънредно атрактивния жанр на швейцареца. Трикратният първенец от Шлема постоянно е създавал усещането, че е кадърен да направи дупка в корта посредством мощните си снаряди от бекхенд, а също така неведнъж е давал тип на положително надъхан човек отвън турнирната конюнктура. Ветеранът обаче съумя да изиграе едвам шест срещи в хода на предишния сезон, тъй като претърпя намеса в региона на лявото стъпало и в продължение на една година беше отвън конкуренциите.

Вчера обаче настъпи дълго чаканият миг за феновете на Вавринка - неговото завръщане. Със специфична покана от уредниците, швейцарецът получи опция да се включи в Чалънджър шампионата в Марбея, само че присъединяване му завърши още в самото начало, защото актуалният международен номер 283 позволи проваляне в поредни сетове от Елиас Имер.

В своя Instagram акаунт Вавринка посвети къса обява на завръщането си в АТР Тура. Швейцарецът се обърна към своите почитатели в малко известие, което гласеше: " Една година по-късно...Толкова съм благополучен да бъда назад на корта, да се състезавам. Няма да спирам да работя интензивно и последователно ще доближи до мечтаното равнище. " - написа той.
View this post on Instagram

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР