Стадион в Пловдив получи Акт 16 и вече е въведен

...
Стадион в Пловдив получи Акт 16 и вече е въведен
Коментари Харесай

Стадион "Христо Ботев" в Пловдив получи Акт 16

Стадион в Пловдив получи Акт 16 и към този момент е въведен в употреба. Това разгласи притежателят на компанията, отговаряща за строителството на оборудването - Илиян Филипов.

На ревизия в оборудването, известно като " Колежа ", са минали представители на Държавната приемателна комисия, които са издали позволение за прилагане. Отделно е предходна и комисията към Българския футболен съюз, която дава отговор за системата за видеоповторение (VAR)

" Стадионът към този момент е въведен в употреба. Днес мина и комисията за потребление на системата VAR. Изпълнихме това, което обещахме ", сподели Филипов, представен от Българска телеграфна агенция.

 Първият стадий от градежа на стадион Първият стадий от градежа на стадион " Христо Ботев " в Пловдив е приключен

Първият на новия стадион ще е сред " Ботев " (Пловдив) и " Левски " на 29 април от 20:00 часа. " Ботев " ще пусне билети за дуела още в четвъртък.

" Има още някои довършителни процедури, които към този момент са от строителството на втори стадий на стадиона, само че аз съм поел ангажимент към клуба да ги извърша. До 29 април всичко ще бъде завършено, тъй че да се организира мачът, както би трябвало ", добави Филипов.

Той съобщи, че към момента чака сключване на анекс към контракта с, с цел да поръча метала за цялата покривна структура и фасадата на стадиона.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР