Стадион Георги Аспарухов“ най-вероятно ще бъде пълен до последно за

...
Стадион Георги Аспарухов“ най-вероятно ще бъде пълен до последно за
Коментари Харесай

Пълен стадион за Левски-Ботев Пловдив


Стадион „ Георги Аспарухов “ най-вероятно ще бъде цялостен до последно за конфликта сред Левски и Ботев Пловдив.

Както е известно, Сектор „ A “ на стадиона е затворен поради наказване на „ сините “. Интересът към билетите за Сектор „ B “ и Сектор „ Б “ е огромен и се чака да бъдат изкупени напълно.

Агитката на Ботев Пд също готви солидно наличие на „ Герена “, както става нормално, написа „ Мач Телеграф “, а „ Тема спорт “ показва, че Левски възнамерява да организира част от зимната си подготовка в Дубай.

Това ще се случи, в случай че се стигне до промяна на собствеността на клуба и придобиване на мажоритарния дял акции от страна на Юнайтед Груп. Компанията обмисля да даде отлични условия за подготовка на сините за пролетния дял от шампионата, в случай че не се реализира този план, то футболистите на Станимир Стоилов ще проведат лагер в Турция. На „ Герена “ може да се стигне до договорка за нов притежател напълно скоро. Това пролича от взетото решение на Управителния съвет за осъществяване на Общо заседание на 15 ноември, като предпочитание за такова бе подадено пред Търговския указател.

През предходната година Левски организира зимната си подготовка в турския курорт Белек. Там сините изиграха контроли с Динамо Киев, Марибор, Верес, Гурник Забже, Бохемианс и Генчлербирлиги. Преди началото на сегашния сезон столичани се подготвяха напълно на родна земя, като организираха лагер в Боровец. Дестинацията Дубай бе предпочетена от идващия противник на сините Ботев Пловдив при започване на тази година. Канарчетата пътуваха до арабските емирства и се готвеха там в продължение на две седмици. Там те изиграха две влиятелни инспекции против полския и съветския гранд Легия Варшава и Зенит Санкт Петербург.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР