Стачка спира Лондонското метро за денонощие. Тя е в знак

...
Стачка спира Лондонското метро за денонощие. Тя е в знак
Коментари Харесай

24-часова стачка започва в Лондонското метро заради съкращения

Стачка стопира Лондонското метро за денонощие. Тя е в символ на митинг против проектите на управлението на лондонския превоз да редуцира 600 работни места.
Ползващите градски превоз в английската столица Лондон бяха предизвестени, че през днешния ден към 4 000 чиновници на метрото стартират стачка, написа.

Хората бяха предизвести да чакат съществени нарушавания на превоза, защото 4 000 души личен състав по метростанциите стартира 24-часова стачка, а това ще докара на процедура до затваряне на по-голямата част от мрежата.

Проблеми се чакат по всички линии на метрото в столицата от отварянето им през днешния ден рано сутринта до 8:00 часа сутринта на идващия ден.

Прогнозата е, че най-вече метростанции ще бъдат затворени в централен и южен Лондон, а тези, които ще отворят, ще могат да си го разрешат единствено за лимитирано време.

Профсъюзът на работещите в превоза RMT свика стачката в символ на митинг против проектите на управлението на лондонския превоз да редуцира 600 работни места, с цел да понижи разноските си.

В стачката ще вземат участие единствено чиновници на метрото. Всъщност някои станции на метрото краткотрайно затвориха още по време на платинения празник на кралицата поради личен състав, който не работи изключителни часове, като част от друга протестна акция на RMT, почнала в петък и която ще продължи до 10 юли.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР