Срокът, даден от Еко проект Пловдив за приключване на ремонта

...
Срокът, даден от Еко проект Пловдив за приключване на ремонта
Коментари Харесай

Седмица след протеста в Кючука: На ул. „Петър Стоев” работници отново няма

Срокът, даден от „ Еко план Пловдив ” за привършване на ремонта на ул. „ Петър Стоев ” в Кючука, няма да бъде изпълнен, алармира четец на TrafficNews . Седмица след митинга, който поданици на улицата проведоха поради закъснение на ремонтните действия, на местоположението служащи още веднъж няма.
Прочетете още
В деня на митинга служащи с каски се появили, само че на идващия нямало диря от тях. Така продължава и до през днешния ден.„ Няма нито служащи, нито контрол от ВИК, както дадоха обещание ”, разяснява той.

Освен че работата по плана е спряна, само че и на мястото има необезопасени дупки по тротоара, които са причина за произшествия. Припомняме, че преди три дни автомобил пък пропадна в една от необезопасените шахти, а преди него и жена. Деца също били на косъм от случай.

Жители в региона заплашиха, че още веднъж ще излязат на митинг средата на октомври.

Ремонтът е спрян поради спор сред консорциума, който я извършва „ Еко план Пловдив ” и ВиК, а разногласието е за 9,6 млн. лв. непреведени индексации.

Живеещи блокираха предходната седмица едно от единствените отворени трасета в пловдивския квартал " Кючук Париж ". Те затвориха бул. " Никола Вапцаров " за час, с цел да изкажат недоволството си от бавенето на ремонта на въпросната улица. Там се работи по плана за Водния цикъл. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР