Срок за приемане на документите и записване на приетите –

...
Срок за приемане на документите и записване на приетите –
Коментари Харесай

Бургаският университет „Проф. д-р Асен Златаров“ обяви допълнителен прием за студенти

Срок за приемане на документите и записване на признатите – до 1 септември (за задочна форма на обучение) и до 8 септември (за постоянна форма на обучение)

Бургаският университет „ Проф. доктор Асен Златаров “ разгласи спомагателен банкет на документи за кандидатстване и записване в специалности, в които има незаети места за образователната 2023/2024 година.

Желаещите да вземат участие в спомагателния банкет, би трябвало да дават отговор на следните условия:
•    да имат тапия за приблизително образование;
•    да имат оценка от държавен зрелостен изпит (матура) по български език и литература или математика, химия, биология, физика, география, история, философия, непознат език (английски, френски, немски, руски).
или
•    да са положили конкурсен изпит по биология за банкет в специалностите във Факултет по публично здраве и здравни грижи и Медицински лицей в Университет „ Проф. доктор А. Златаров “-Бургас или в друго законно висше учебно заведение през актуалната 2023 година;

Кандидатстудентските документи за банкет в специалностите на Факултет по публични науки, Факултет по естествени науки, Факултет по механически науки, Факултет по публично здраве и здравни грижи, Технически лицей, Колеж по Туризъм и Медицински лицей се подават в Учебно-информационен център (Бургас, бул. „ Проф. Якимов “, №1, студентско общежитие, бл. №1, партер). Работно време на комисиите по банкет на документите – от 9.00 до 12.00 и от 13.30 до 16.00 ч.

Срок за приемане на документите и записване на признатите – до 1 септември (за задочна форма на обучение) и до 8 септември (за постоянна форма на обучение).

Свободните места може да видите в линка:

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР