Срещу войната на пътя КАТ изкара камери от ново поколение,

...
Срещу войната на пътя КАТ изкара камери от ново поколение,
Коментари Харесай

С камери от ново поколение: От КАТ вече следят скоростта и през нощта

Срещу войната на пътя КАТ изкара камери от ново потомство, като към този момент се следи скоростта и през нощта. Това сподели гл. контрольор Лъчезар Близнаков пред БТВ.
Увеличават се всяка година злополуките, станали поради превишена скорост. За предходната година те са били над 740 хиляди. Само в четвъртък в цялата страна е имало над 200 пътни катастрофи. Освен скоростта се следи и постепенно адаптиране към динамично изменящите се условия в есенно-зимния интервал, изясни Близнаков.
 59 души изгубили живота си в пътни произшествия през септември 59 души изгубили живота си в пътни произшествия през септември
Отчетохме спад на произшествията с ранени и починали участници в придвижването през септември. Въпреки това 59 души са изгубили живота си...
За сред тир и пътнически бус той съобщи, че се обясняват аргументите за случая и за какво тирът е бил на този път, както и за какво лидерът на буса не е реагирал на време. Ще се ревизира и съществуването на колани на пасажерите.
След гонката и стрелбата в София, при която дезертьор блъсна патрулка и беше прострелян в опит да избяга от полицейска инспекция, провинилият се е в устойчиво положения. Двамата униформени, които също пострадаха, са в положително положение, разясни още гл. контрольор Близнаков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР