Срещу служител на община Лом е водено разследване за разврат

...
Срещу служител на община Лом е водено разследване за разврат
Коментари Харесай

Общинар в Лом се представял за момиченце, но гнусотиите, които е вършил с момченца, са потресаващи

Срещу чиновник на община Лом е водено следствие за разврат на малолетни момчета. Прокуратурата в крайдунавското градче е образувала произвеждане против А.К.М., който работел по оперативна стратегия към общината. 

Според държавното обвиняване мъжът се представял за младо момиче и контактувал с няколко момчета по скайп. Като им пращал голи фотоси на засуканата госпожица, той ги карал да маструбират пред камерите на компютрите си и ги записвал.

Всичко това се случило за времето от 7 февруари до 29 март 2012 година в Лом. 

Преди дни обаче палавият общинар беше изправен пред съда в крайдунавското градче.

За сходно закононарушение законът планува до шест години затвор. По време на следствието държавното обвиняване иззело компютъра на мъжа, на който имало голям брой файлове, които го уличавали в закононарушението. Въпреки това обаче магистратите признали мъжа за почтен поради липса на задоволително доказателства за виновността му.

Съдиите се позовали на член 304 от Наказателно-процесуален кодекс, който гласи, че се признава подсъдимия за почтен, когато не се откри, че действието е осъществено, че е осъществено от подсъдимия или че е осъществено от него отговорно, както и когато действието не съставлява закононарушение.

Присъдата предстои на обжалване пред окръжния съд Монтана, прецизира BulNews.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР