Срещу опцията за трети поред парламентарни избори и за сформирането

...
Срещу опцията за трети поред парламентарни избори и за сформирането
Коментари Харесай

Манолова призова за контракризисен кабинет без партийни лица за министри

Срещу опцията за трети подред парламентарни избори и за сформирането на експертен кабинет с къс небосвод на деяние от 6 до 8 месеца моли ръководителят на ПГ на " Изправи се БГ! Ние идваме! " Мая Манолова в декларация от парламентарната естрада. Тя упрекна Има Такъв Народ, че прави пленник българските жители, които не желаят трети подред парламентарни избори.

Манолова прикани да стартира естествен разговор, естествени съвещания, договаряния, които да се водят в наличието на медиите, обществено и намерено, с цел да няма клевети и лъжи. " Контракризисен кабинет, който да изведе страната от плитчината на рецесиите. Без партийни лица за министри, крачка обратно от партиите, с цел да направи крачка напред България ", изиска депутатката от ИБГНИ.

" Тази декларация е повече апел - стига прищевки, стига небивалици и излагане пред хората! Стига шоу и лъчение на министър-председатели с телевизионни кастинги. Никой тук да не се обърква, че това е реалити формат, че това е обществен опит с българските жители, че това е " тв приемникът прави силата ", съобщи Манолова.

" Затова питаме - кой стои зад маневрите по терена и по ръба на нервите на българските жители. Кой цели предизвикването на безпорядък и дирижира този спектакъл на парадокса. Не е ли това груба корист с очакванията и с упованията на хората от площадите. Не е ли плесница на лицето на тези, които желаят смяна. Кой от тях желае замяната на един едноличен модел с различен едноличен модел? ", попита Манолова и упрекна, че това се прави от " един политически център на задкулисието ".

Манолова още веднъж повтори, че съзира дългата ръка на Движение за права и свободи зад паравана на кабинета и добави, че доказателството за това били общите офанзиви на Има Такъв Народ, Движение за права и свободи и ГЕРБ към сполучливите министри от служебното държавно управление.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР