Срещу мизерен хонорар ще се подписва фолк певицата Мария в

...
Срещу мизерен хонорар ще се подписва фолк певицата Мария в
Коментари Харесай

Отврачката влиза в "Капките" за мизерни пари

Срещу беден хонорар ще се подписва фолк певицата Мария в " Като две капки вода ". Изпълнителката, по-известна като Мара Отварачката, сбъднала фантазията си да взе участие в риалити шоуто, въпреки и не против стремежи хонорар.

Едва 700 лв. на преобразяване й предложил продуцентът Магърдич Халваджиян, което за 13 предавания в сезон прави общо 9100 лв., разкри уеб сайтът.

Само за съпоставяне ще посочим, че за едно присъединяване в столичен клуб певицата взима 6000 лв., и то за 45 мин на сцената.

Офертата, препоръчана от " Капките ", е странна, защото шоуто се слави с великодушни възнаграждения, които стигат до 4000 лева на епизод, или общо 50 000 лв. за целия сезон. Едва с 200 лв. по-малко от Мария пък ще вземе " нискобюджетният " Деян Неделчев-Икебаната – 500 лв. на седмица, въпреки че ексцентричният артист бил подготвен да взе участие и за без пари единствено поради рекламата.

Именно това била и една от аргументите Мария да се подпише под позорната сума. Певицата мъчно успявала да си прокара път в поп фолка измежду новите имена. Заради бедния й репертоар притежателите на заведения предпочитали да канят по-младите реализатори, които хем имали повече шлагери, хем желали по-малко пари. Участието й в " Капките " обаче безспорно ще вдигне рейтинга й и ползата към Мара ще нарасне.

Най-големият й тласък обаче била крайната сума от близо 10 000 лв., която ще прибере след финала на сезона. С нея певицата щяла да покрие част от годишната такса за частното учебно заведение на щерка си – разход, за който Мария нееднократно е споделяла, че й идва допълнително.

Загадка остава кои ще са другите участници в " Като две капки вода ", само че сигурно хонорарите им ще са надалеч по-високи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР