Срещу 30 000 лв.: Продават бизнес с рисуване на чаша

...
Срещу 30 000 лв.: Продават бизнес с рисуване на чаша
Коментари Харесай

Срещу 30 000 лв.: Продават бизнес с рисуване на чаша вино


Срещу 30 000 лева: Продават бизнес с изобразяване на чаша вино. Кемпери за бързо хранене търсят новите си притежатели. Новите бизнеси издишат. Модерни сдружения всеобщо са на тезгяха за по 30 бона, сподели изследване на „ Телеграф “.
Разпродават се доста от настоящите в последните години компании за релакс, които оферират на дилетанти да рисуват картини, до момента в който се черпят с вино.

На тезгяха са още биомагазини, нетрадиционни сдружения за гимнастика и йога, които нашумяха тъкмо преди пандемията. Набралите известност по време на затегнатите ограничения поради Covid-19 кемпери за бързо хранене също търсят нови притежатели, откри инспекция на „ Телеграф “.

Сред офертите е работещ бизнес, който провежда групови занимания за изобразяване на по чаша вино. Седалището е в столичния квартал „ Манастирски ливади “. Студиото се състои от едно главно помещение, склад и хигиеничен възел. Обектът е с повърхност към 75 кв. м. В него има построено видеонаблюдение, първокачествен климатик, интернет с Wi-fi връзка, ледник с фризер, ледник за вино, миялна машина, няколко стелажа, 2 маси с дървен плот и железни дизайнерски крайници с размер – 3,5 м, бар – рецепция, 23 броя високи бар стола, мека мебел (кресло и табуретка), както и няколко дизайнерски модела осветителни тела, изясняват притежателите. Цената на бизнеса, без помещението, което е чартърен, е 30 000 лева

Разработен бизнес, също намерил ниша за развиване в последните няколко години, е и за биоупражнения и поддържане на добра форма. В момента за 33 000 лева може да се купи студио за тренировки с електромускулна стимулация X Body. Помещението е след главен ремонт, оборудването е ново, професионално и разполага с всички лицензи и документи за достоверността му. Всички разрешителни за активността са налице. Помещението е чартърен, само че той е алегоричен за локацията  – “Г. М. Димитров “ в столицата.

Друга компания от разрастващите се браншове сега се продава за 20 000 евро. Става дума за нишов индустриален бизнес, обвързван с произвеждане и дизайн на биокамини. За посочената сума се оферират 50 % от собствеността на сдружението. Сред новаторските компании е и кемпер за бързо хранене. Цената му е 17 000 лева Разполага с 3 бр. хладилници, скара на дървени въглища, има оборудван кухненски бокс, климатик и СОТ. Старите притежатели акцентират, че компаниите им са създадени и купувачите могат да продължат активността незабавно. Като преимущество акцентират още, че имат лоялни и постоянни клиенти.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР