Срещу 1000 лева парична гаранция убиецът на 12-годишното дете от

...
Срещу 1000 лева парична гаранция убиецът на 12-годишното дете от
Коментари Харесай

Срещу 1000 лева парична гаранция бе пуснат учителят, убил 12-годишното дете от Лясковец

Срещу 1000 лв. парична гаранция килърът на 12-годишното дете от Лясковец излиза на независимост. Момченцето бе блъснато на пешеходна пътека, а прокуратурата във Велико Търново образува досъдебно произвеждане за причиняване на гибел по несъобразителност.

Вече е повдигнато обвиняване на 31-годишния водач. Мъжът е бил арестуван за 24 часа, ще бъде освободен под парична гаранция от 1000 лева. От прокуратурата обявиха, че той е в мощен стрес и потрес от случилото се, съобщи bgonair.bg.

" Започнато е досъдебно произвеждане. Мъжът е арестуван в районно управление (на МВР) Горна Оряховица за причиняване на гибел по несъобразителност, разследване на нарушение на разпоредбите за придвижване ", подчертаха от прокуратурата.

Учителят е с чисто правосъдно минало, а пробите му за алкохол и опиати са негативни. Шофьорската му брошура е от няколко месеца.

Още през 2019 година общински съветници от Лясковец са поискали да бъде гласуван бюджет, с който да бъдат осветлени тъмните сектори.

" Първо - да се подмени уличното осветяване, второ - да се осветлят в допълнение пешеходните пътеки, трето - би трябвало да се изградят " легнали служители на реда ". Кметът на общината не го направи, ние, общинските съветници, по наша самодейност предвидихме една сума за повдигнати пешеходни пътеки ", показа един от общинските съветници.

А довечера в Лясковец ще има митинг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР