Срещнали сте идеалната половинка, с която се чувствате прекрасно във

...
Срещнали сте идеалната половинка, с която се чувствате прекрасно във
Коментари Харесай

Как да разбереш, че правиш секс с грешния човек

Срещнали сте идеалната половинка, с която се чувствате прелестно във всяко едно отношение… с изключение на в едно. Дори и да не желаете да го признаете, тялото ви няма да ви излъже. Ако имате интимни връзки с неверния човек, прочувственото напрежение, което изпитвате, ще ви навреди. А по какъв начин да бъдете сигурни, че индивидът до вас в действителност не е индивидът за вас? Правилния отговор ще откриете в следвщите редове:
Прочетете още
1. Неловките звуци по време на секс ви карат да се чувствате… неудобно

Всички знаем за кои звуци става дума, само че те би трябвало да бъдат мотив за радостен смях, а не за дълго безмълвие и терзание. Не забравяйте – сътрудникът в спалнята би трябвало да ви кара да се отпуснете, а не да подскачате при всеки звук.

2. Фантазирате за доста разнообразни хора, само че не и за колегата ви

В тази обстановка казусът е явен. Разбира се, че е обикновено да фантазирате и да бъдете привлечени от други хора, само че половинката ви също би трябвало да бъде измежду тези хора.

3. Любовната игра ви се коства прекомерно дълга

“Не трябваше ли към този момент да сме стигнали до същинската част? ” и “Колко още ще продължава? ” са единствено част от въпросите, които се въртят в съзнанието ви. Ако сте на мнение, че сексът и прелюдията към него лишават доста дълго време и нямате самообладание да приключат, то тогава би трябвало да признаете пред себе си, че ви се е желало въобще да не са започвали.

4. Партньорът ви кара да се чувствате неуверени

Всички знаем, че любовта е сляпа и това предписание важи с цялостна мощ. Но какво би било, в случай че не изпитвате мощни усеща към индивида до вас? Без подозрение неувереността и на двамата ще намалее доста. Ако не се чувствате привлекателни и се притеснявате от тялото си, когато сте с половинката си, то най-вероятно не сте попаднали на верния човек.

5. Задължително се събуждате по-рано, с цел да се гримирате

Знаем, че голяма част от представителките на нежния пол обожават да се гримират и го вършат поради самите себе си. Но не трябва да забравяме за обстановките, в които не желаете сътрудникът ви да ви види естествени, тъй като не смятате, че ще ви хареса? В този случай още веднъж би трябвало да се приложи правилото, че с половинката не би трябвало да имате секрети. А страхът, че ще ви види без грим и може би няма да ви хареса, не е състоятелен, когато има мощни усеща.

6. Чувствате се нещастни след секс

Всеизвестен факт е, че ласките в спалнята способстват за възстановяване освен на здравословното положение, само че най-много за настроението. Защо тогава не можете да се усмихнете по-късно? Най-вероятно тъй като сексът не е с верния човек за вас.

7. Всичко в спалнята се върти към колегата

В любовта няма место за нарцисизъм. Ето за какво никога не би трябвало да се приема за обикновено, в случай че половинката ви упорства всички прожектори да бъдат ориентирани към нея.

8. Липсва почитание Това е и може би най-силният мотив, който би трябвало да ви увери, че няма смисъл да си губите времето с въпросния човек. Любовта не се крепи единствено на нежни усеща, само че също по този начин на схващане, ценене и най-много почитание към колегата. Излишно е да загатваме, че в случай че те липсват, то няма по какъв начин връзката да се счита за здравословна.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР