Срещата на тези двойки им обещава нещастие и болезнена раздяла

...
Срещата на тези двойки им обещава нещастие и болезнена раздяла
Коментари Харесай

ТОП 4 зодии, чиито отношения ще доведат до неприятности

Срещата на тези двойки им дава обещание злощастие и мъчителна разлъка в бъдеще.

Те са несъвместими между тях. За тях астролозите ни осведомят, че срещата на тези представители дава обещание злощастие и мъчителна разлъка в бъдеще. Такива тандеми могат да се трансфорат в същинско злополучие в персоналния ви живот. Кои са те, вижте в този момент:

Овен и Водолей
Каква е половата ви съгласуемост съгласно зодията
Зодиакалните знаци и съвпадението в леглото е доста забавен и комплициран въпрос. Чуваме едно и също нещо от самото начало – като д...
Прочети повече
Тези зодии са тъкмо противоположни и няма да могат да се схващат дружно. Водолеят обича премерения живот. Той, като никой различен, цени персоналното пространство, свободата и не е подготвен да сложи фамилията преди всичко.

Овенът, в противен случай е доста деен и фамилията е извънредно значимо за него. Представителят на тази зодия чака честност и лоялност от колегата си. Водолеят не е в положение да даде това. Романът се трансформира във взаимно заличаване.

Лъв и Телец

Два горещи, буйни и импулсивни знака. Връзката им може да се съпостави с пожар. И колкото е по-силна, толкоз по-бързо изгаря любовта. Скоро тя се трансформира в кавги и взаимни ултиматуми.

Опасността от връзката сред Телец и Лъв е, че в бъдеще те няма да могат да живеят един без различен, само че е и невероятно да живеят дружно. Раздялата дава обещание да бъде мъчителна и изпълнена с взаимна ненавист.
3-те зодии, чийто живот ще се промени радикално през 2022 година
Астролозите описаха кои зодии през 2022 година ще имат шанса да трансформират живота си. Списъкът на късметлиите включваше единствено трима предст...
Прочети повече
Скорпион и Водолей

Друг знак, с който Водолеят не се схваща. Това е Скорпионът и това се дължи на друг взор на двете одии, върху живота. Водолеят е сантиментален и изобретателен. Скорпионът е прагматик и изисква сътрудникът да демонстрира същото качество, което нервира Водолея.

Краят на сходни връзки нормално идва години по-късно. Тези години, обаче се трансформират в непрекъснато дърпане на одеялото и не са лесни, за никой от двамата.

Козирог и Риби

Подобна обстановка: Рибите са сантиментални, Козирозите са практични. Някои са в облаците, други вършат кариера. Въпреки, че и двата знака имат дял от комерсиалност. Козирогът отделя цялото внимание на работата си. За Рибите работата е също номер 1, сътрудникът е на второ място. След няколко години подобен брак съпрузите се оказват да съжителстват един с различен.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР