Правнучката на Ванга скоро ще мине за втори път под

...
Правнучката на Ванга скоро ще мине за втори път под
Коментари Харесай

Правнучката на Ванга вдига сватба (Снимки)

Правнучката на Ванга скоро ще мине за повторно под венчилото. Красавицата Кристина е в трескава подготовка на сватбеното празненство с новия мъж до себе си. Тя към този момент има един провален брак зад тила си, само че разводът не я е отчаял и отново копнеела да се види в бяло като младоженка.
С сегашния ѝ фаворит връзката им се развила като в приказките, само че първо станали родители на дъщеричка Алис, а чак в този момент последвали годеж и обмисляне на сватбата на фантазиите им.

„ Срещнах любовта и като поотрасна щерка ни, желая да свържем живота си с него в брак “, споделя наследничката на пророчицата от Рупите. Кристина и обичаният ѝ намерено обявяват връзките си и през цялото време живеят дружно, само че тя настойчиво крие името му в безспорна загадка. Запознати издават, че бил от заможно семейство и им подсигурил прелестен дом в София. Влюбените постоянно пътували и на сантиментални екскурзии в чужбина. Кристина е работлива от дребна и преди да роди, е имала собствен салон за хубост. С днешна дата тя е записала да учи маркетинг и желала да се развива професионално в областта на рекламата.

Правнучката на Ванга има горчив опит с венчилото. През 2018 година наследничката на огромната пророчица подвигна женитба с служителя на реда Владислав Пашалиев от Петрич. Церемонията се състоя в Благоевград, а обилното празненство за гостите се организира отвън града в красивия локален парк „ Бачиново “. Двамата млади тогава получиха благословия персонално от дъщерята на Ванга – Венета. За венчавката си Кристина получи от нея скъп подарък – златна монета, която се предава като светиня в рода на пророчицата. Ясновидката в миналото я дала на своята щерка и заръчала да остане у дамите в фамилията през поколенията напред.

Няма и 5 години след сватбата, която се трансформира в медийна сензация, бракът на Кристина и Владислав е в предишното. Наследничката на пророчицата не споделя какви са аргументите с някогашния ѝ към този момент брачен партньор да стигнат до бракоразвод, само че скоро откакто узаконили раздялата си в съда, тя преодоляла драмата и се влюбила в сегашния си мъж. Двамата с Владислав нямат общи деца, а след разлъката не съумели да запазят положителните усеща между тях.

Кристина рядко приказва за своята прабаба Ванга. Дъщерята на пророчицата – Венета, също заобикаля да дава изявленията. Тя е била осиновена от ясновидката и нейния брачен партньор Димитър, когато била единствено на 2 години и половина. Днес Венета продължава да живее непретенциозно в Петрич и да се радва на многолюдното си семейство.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР