Малко след като Силвестър Сталоун завършва снимките на Роки -

...
Малко след като Силвестър Сталоун завършва снимките на Роки -
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун продава част от уникалните си часовници

Малко откакто Силвестър Сталоун приключва фотосите на " Роки " - филмът, който слага началото на холивудската му кариера, той вижда Грег Олман от Allman Brothers Band, който е задремал и е оставил ръката си да виси с открояващ се златен часовник на китката.

Този часовник беше " най-красивото нещо, което в миналото съм виждал " , споделя Сталоун във видеоклип, оповестен от Sotheby's, и провокира десетилетната му обич към колекционирането на часовници .

Сега холивудската звезда продава на търг 11 часовника от персоналната си сбирка на ликвидация на Sotheby's в Ню Йорк на 5 юни. Сред продуктите е редкият Patek Philippe Grandmaster Chime , за който се чака да бъдат платени до 5 млн. $ , както и часовници, които той е носил в някои от филмите си.

Само седем модела на Grandmaster Chime са създадени в миналото, като се има поради, че това е най-сложният ръчен часовник , създаван в миналото от известните производители на първокласни часовници.

Като подобен, Sotheby's го назова " свещеният граал " за колекционерите на часовници, оценен поради извънредно комплицираните му механизми, за чието създаване, произвеждане и сглобяване са били нужни 100 000 часа .

Часовникът разполага с 20 функционалности , които надвишават времето - като да вземем за пример пет механизма за отмерване на времето и повторител на датата, които звуково демонстрират датата и часа.

" Това не е елементарно да се реализира " , споделя Сталоун. " Трябваше да се обърна към избрани управляващи, да напиша доста писма до борда и в последна сметка беше решено, че аз ще бъда притежател на едно от тези превъзходни творби на изкуството ".

Към часовника се оферират и други сувенири, в това число презентационна кутия, гравирана с името на Сталоун, iPad и Airpods, всеки от които в комплект с калъф на Patek Phillipe.

Друг часовник на Patek Philippe , този от фамилията Nautilus, се чака да бъде продаден за до 400 000 $. Той е с маслиненозелен циферблат, обкръжен от 32 багета диаманти Wesselton, в корпус от неръждаема стомана.

В търга са показани и няколко други забележителни производители на часовници, в това число модели, които Сталоун е носил по време на фотоси.

Часовник Rolex, пуснат през 2016 година по случай 60-годишнината на модел, който е първият, показващ настрана ден и дата, може да се продаде за 50 000 USD.

Междувременно часовник, създаден от Audemars Piguet , със наследник циферблат в корпус от розово злато, се чака да донесе до 200 000 $.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР