Срещата между ПП и ГЕРБ е заради натиск отвън. България

...
Срещата между ПП и ГЕРБ е заради натиск отвън. България
Коментари Харесай

Илиан Василев: ГЕРБ и ПП се срещат под натиск отвън

" Срещата сред Политическа партия и ГЕРБ е поради напън извън. България е значима за хода на войната и сътрудниците ни желаят предвидимост. Същевременно Борисовци ще драпат за власт, с цел да запазят корупционния модел. " Това съобщи в изявление за " ФрогНюз " някогашният дипломат в Русия Илиян Василев. 

" Тук се получава абсурд - макар че евроатлантизмът доминра в Народното събрание. Оказва се, че едни малцинствени групи, които са проруски, могат да въздействат съществено върху способността на страната ни да осъществя съвместими с НАТО и Европейски Съюз политики. Това кара нашите сътрудници да натискат. 

Скептик съм не от позиция да се взаимодейства, тъй като има много области, в които могат да го създадат двете партии. Проблемът е различен - че ГЕРБ имат двойна дъно в политиката си - забележима част, при която са подготвени да са евроатлантици, и лицемерието, при което прокарват хартиени бюлетини, вършат промени в законите, които не водят даже до нещо, което да наподобява на промяна. Освен това се оформя продължение на “Турски поток ”. Путин и Ердоган вършат енергиен хъб, който изисква нови линии и потенциали през България. Той не може да остане без присъединяване на България.

На Борисов му е преференциално да има безвремие и безредие, да ръководи кабинет на Радев и да се осъществят подобен вид политики. Това тормози нашите сътрудници. За ГЕРБ корупционната котва в развиването им персоналното им благоденствие е доста по-важно от геополитическите полезности и това е огромната пакост. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР