Срещата изглежда странна, предвид това колко остри са отношенията между

...
Срещата изглежда странна, предвид това колко остри са отношенията между
Коментари Харесай

Нинова: Срещата между ГЕРБ и "Промяната" е странна, ще видим дали не е пиар

" Срещата наподобява странна, поради това какъв брой остри са връзките сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната ", по този начин водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява пред публицисти в Русе идната среща сред първите две политически сили в Народно събрание.

" Да забележим какво ще излезе от нея - дали това е първа крачка за държавно управление, дали просто ПР, с цел да може, в случай че не се стигне до държавно управление, да се търси виновност в някой различен ", разяснява още тя.

По думите ѝ от левицата в този миг ползват по-различен метод - обиколки из страната, където да се срещнат с локалните поданици. Нинова акцентира, че главният апел на жителите е за увеличение на приходите и преодоляване на инфлацията.

" Ние към този момент започнахме диалозите с другите партии за бюджета. Сред настояванията ни са таван на цените, две цени за заплащане на електрическата енергия, минимална работна заплата - 850 лева, майчинството да следва минималната заплата. За децата да има безвъзмездни медикаменти и учебници и младите до 26 година да бъдат освободени от заплащане на налог върху приходите ", напомни тя.

Корнелия Нинова счита, че сега в Народното събрание най-важното е да се одобри бюджетът.

На въпрос дали е наложително да има държавно управление, с цел да има и бюджет, Нинова отговори негативно.

Лидерът на Българска социалистическа партия удостовери позицията на партията че няма да поддържат мандат на ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ".

" Когато отиде при втората политическа партия - " Продължаваме промяната ", и в случай че ни поканят, ще се отзовем на диалози. За третия мандат ще разсъждаваме, когато бъде връчен ", изясни тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР