Среща с отделите по киберсигурност в ГДБОП и Националната следствена

...
Среща с отделите по киберсигурност в ГДБОП и Националната следствена
Коментари Харесай

Младите в ДПС с акция за спешни мерки срещу тормоза на деца

Среща с отделите по киберсигурност в ГДБОП и Националната следствена работа за предприемането на незабавни законодателни ограничения против кибертормоза на деца ще направи младежката организация на Движение за права и свободи. Ангажимента поеха представители на управлението на най-голямата младежка организация у нас Танер Кабилов и Адем Чакалов. Те бяха единствените представители на политическите партии на по време на форума " Заедно в битката против кибертормоза на деца ", проведен от Черноморската академия за сигурност, стратегия " Киберзащитници " и " Стандарт ". 

Младите в Движение за права и свободи ще внесат предложенията за законодателни промени в управлението на Движението и неговите народни представители ще ги подават в идващия парламент.
-->
Позицията на Движение за права и свободи е нулева приемливост към този вид закононарушения. Наказанията изрично би трябвало да се завишат. Ние изцяло осъзнаваме, че става въпрос за най-ценния актив на България - децата й, сподели Танер Кабилов. И добави: " Като партия сме подготвени за диалози и разговор. ".

Трябва по-активно да се работи върху предварителната защита, сподели още Кабилов. И напомни, че възрастта, на която децата стартират работят с технологии, непрекъснато пада. Не можем да ограничим децата, по тази причина сме длъжни да ги образоваме, акцентира Кабилов. 

Трябва да се чуе ангажираността на политическите сили. След като единствено ние сме тук, демонстрира, че сме загрижени, акцентира и Адем Чакалов. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР