Средствата са преведени по сметка на Министерство на здравеопазванетоПрезидентът на

...
Средствата са преведени по сметка на Министерство на здравеопазванетоПрезидентът на
Коментари Харесай

ВУСИ дари 10 000 лв. срещу COVID-19

Средствата са преведени по сметка на Министерство на здравеопазването

Президентът на Висшето учебно заведение по сигурност и стопанска система проф. Георги Манолов подари 10 000 лева от името на учебното заведение в битката против разпространяването на ковид. „ ВУСИ се включи в битката против COVID-19, тъй като през днешния ден България е изправена пред извънредно тежък проблем, който взима от ден на ден жертви. Коронавируса слага на тестване всички българи и изисква абсолютно национално обединяване, с цел да преминем по-бързо през това тестване “, съобщи проф. Манолов.

Президентът на ВУСИ посочи, че сумата е преведена по особено разкритата дарителска сметка на Министерството на здравеопазването. „ Дълбоко съм уверен, че българските медици се нуждаят от поддръжка, тъй като те са изправени на първа линия против подлия вирус. Надявам се нашият принос да спомогне за покупката на аспиратори, консумативи, персонални защитни защитни средства, проби, както и за покриване на медицинските потребности, зародили поради пандемията “, акцентира проф. Манолов.

Ръководството на Висшето учебно заведение по сигурност и стопанска система приканва за прецизното съблюдаване на всички противоепидемични ограничения на Министерство на здравеопазването и Националния действен щаб.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР