Средства в размер на 10 000 лв. са събрани в

...
Средства в размер на 10 000 лв. са събрани в
Коментари Харесай

КНСБ събра 10 000 лв. в помощ на пострадалите при земетресенията в Турция и Сирия

Средства в размер на 10 000 лева са събрани в границите на оповестената от Конфедерацията на самостоятелните синдикати в България (КНСБ) и Благотворителния фонд " Проф. доктор Желязко Христов “ към синдиката за поддръжка на потърпевшите от разрушителните трусове в Турция и Сирия. Акцията стартира на 9 февруари в символ на съпричастност, оповестяват от КНСБ.
Всичко по тематиката: Земетресението в Турция и Сирия 625
Събраната сума е преведена на Конфедерацията на турските профсъюзи (HAK-İŞ), която интензивно набира дарения за разрушените региони и ще бъдат предоставени на потърпевшите от бедствието. 

Президентът на КНСБ Пламен Димитров изпрати писмо до президента на HAK-İŞ Махмут Арслан, в което показва солидарността си, показват от пресцентъра на синдиката. Оттам осведомят също, че синдикатът е дал материалните дарения, събрани в границите на благотворителната акция, на хасковската община Минерални бани, като ще бъдат превозени до нуждаещите се в Турция. Материалните дарения, които набираше КНСБ, бяха облекла и обувки, завивки и одеяла, спално долни дрехи, възглавници, спални чували, шалтета, палатки и др. 

На 6 февруари разрушителните земетресения в Турция и Сирия доведоха до хиляди жертви и потърпевши.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР