Средностатистическият родител на домашен любимец харчи около $4800 годишно за

...
Средностатистическият родител на домашен любимец харчи около $4800 годишно за
Коментари Харесай

Ето колко харчат родителите на домашни любимци годишно за своите космати приятели: анкета

Средностатистическият родител на домакински любим харчи към $4800 годишно за своя окосмен другар, съгласно ново изследване.

Проучване изследва една година от живота на родител на домакински любим и преглежда разнообразни фактори, влияещи върху 2000 притежатели на кучета и котки през 2023 година, в това число финанси, и откри, че тези разноски идват от храна, играчки, облекла, лакомства и здравни потребности.

Тази година родителите на домашни любимци са похарчили към 633 $ за храна за своите домашни любимци, само че още повече за лакомства (645 долара).

Родителите на домашни любимци също харчат приблизително близо $600 за занимателни продукти като играчки ($585) и облекла ($598) тази година.

Здравните потребности бяха най-скъпият разход, с който се сблъскаха родителите на домашни любимци, приблизително $1242 при визити при ветеринар.

Проведено от OnePoll за MetLife Pet Insurance, изследването откри, че до момента в който половината родители на домашни любимци споделиха, че са се пробвали да плануват...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР