Среднощните сблъсъци между футболните фенове и полицията отекнаха и в

...
Среднощните сблъсъци между футболните фенове и полицията отекнаха и в
Коментари Харесай

Реакциите на политиците след снощните събития

Среднощните конфликти сред футболните почитатели и полицията отекнаха и в коридорите на Народното събрание. Оставката на вътрешния министър Калин Стоянов желаеха от парламентарната група на ПП-ДБ, а своя страна ГЕРБ-СДС прикани неотложно спортният министър Димитър Илиев да се отдръпна от поста си. Тодор Пантилеев обобщава политическите реакции.

Основната отговорност е на Министерство на вътрешните работи и не би трябвало да се трансферира към новия столичен кмет Васил Терзиев, разяснява Христо Иванов от ПП-ДБ.Той уточни, че сходно държание на български служители на реда е неприемливо.

Според водача на ГЕРБ Бойко Борисов след снощния разгром в центъра на София оставка би трябвало да подаде не вътрешният, а спортният министър.

Делян Пеевски от Движение за права и свободи изясни, че от дълго време знае, че от ПП-ДБ ще изискат оставката на вътрешния министър Калин Стоянов.

Според Тошко Йорданов от Има Такъв Народ цялото държавно управление би трябвало да си подаде оставката.

По думите на Георги Свиленски от Българска социалистическа партия осъщественото е неприемливо. А от „ Възраждане “ споделиха, че още не могат да разясняват случилото се, тъй като занапред следва да се види дали има тежки вандалски прояви и да има следствие.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР