Среднощен екшън се случи в Кършияка. Пиян шофьор помля паркирани

...
Среднощен екшън се случи в Кършияка. Пиян шофьор помля паркирани
Коментари Харесай

ОБЗОР: Ден на инциденти и престъпност в Пловдив, обявиха падане на COVID мерките

Среднощен екшън се случи в Кършияка. Пиян водач помля паркирани 7 коли. В следствие се оказа, че виновникът за потрошените коли на ул. „ Поп Манол " обичал бързите скорости и сходни изцепки на са казус. Досега като по знамение никоя от тях не е завършвала с случай. Малко по-късно денем Районна прокуратура-Пловдив повдигна две обвинявания на пияния пловдивчанин.

Кметът на Стамболийски и регионален координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев бе привикан на разпит във Второ РУ-Пловдив, който продължи над 2 часа. На излизане от постройката той бе посрещнат с овации от пловдивски симпатизанти на ГЕРБ, които бяха на място. Ето каква причина разгласи той за срещата с органите на реда.

Отпадат част от ограниченията в страната, въведени за ограничение на Коронавирус рецесията. Ето кои са те:

Незаконни търговски обекти още веднъж изникнаха върху остатъците от недостроената детска градина на улица „ Елба”, научи TrafficNews .

Криминално проявеният Жеко Христов, по прякор Слона, е бил прострелян при скандал в Гълъбово, Старозагорско научи TrafficNews. Той е ранен в корема и е откаран в болница.

Днес е организира разискването на Плана за интегрирано развиване на град Пловдив (ПИРО). По време на него стана ясно, че Голямоконарско шосе и естакадата на жп линиите на бул. „ Копривщица “ могат да бъдат първите планове, които да получат европейско финансиране в новия програмен интервал 2021-2027.

Джип, рейс на градския превоз и лек автомобил се удариха на бул. „ Шести септември” преди пресечката с улица „ Орловец” в Пловдив.

Пловдив е най-хубавата дестинация в България съгласно влиятелната ранглиста на European Best Destinations.

Символична присъда получи турчинът Емрах Кискин по тази причина, че подмятна 200 рушвет на служители на реда, откакто беше хванат да кара без брошура в Пловдив.

8 години отнемане от независимост при първичен непоколебим режим получи Тодор Филипов, който наръга пет пъти с нож собствен комшия в Шекера. Окръжен съд – Пловдив призна мъжа за отговорен, акцентирайки, че действието е осъществено съзнателно и по хулигански подбуди.

Феновете на Ботев и Локомотив блокираха два съществени булеварда в Пловдив. Агитките се събраха пред клубните си игрища на митинг, в който да изкажат недоволството си от актуалното управление на БФС.

Женският волейболен тим на Марица (Пловдив) сподели двата извоювани трофея през този сезон. Маричанки станаха за осми следващ път шампионки на България и подвигнаха за седми път Купата на България.

Тошко Маневски от Пловдив е единствено на 7 годинки, само че, за жалост, е диагностициран с заболяването на Дюшен. Това е тип мускулна дистрофия. Заболяването протича тежко, като следствията могат да бъдат съдбовни.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР