Среднощен екшън се разигра в Дупница миналата нощ. Разярена тъща

...
Среднощен екшън се разигра в Дупница миналата нощ. Разярена тъща
Коментари Харесай

Зрелищен екшън в Дупница! Разярена тъща изпочупи прозорците на сватята и стана страшно

Среднощен екшън се разигра в Дупница предходната нощ. Разярена тъща изпочупи прозорците на дома на сватята си. Всички прозорци на етажа, на който живее Незабравка Начева, са на части. Около 23 ч. с тухли и камъни 17-г. Методи и майка му Милка нападнали дома на шивачката Незабравка Начева на ул. „ Ропотамо “ в Дупница, написа struma.bg.

Репортер на вестник „ Струма “ отиде в дома на Незабравка Начева и я откри на двора да плаче с двете й внучета, за които се грижи. Ето какво описа дамата:

„ Синът ми Илиан и брачната половинка му Гергана от 13 година живеят дружно. Имат легален брак и две деца. Откакто са се взели, няма успокоение в дома ни. Двамата непрестанно се карат и бият взаимно. Сутринта синът ми отпътува за Германия целият одран след следващия скандал. Аз пребивавам на първия етаж, а фамилията на сина ми – на втория.

В понеделник вечер се завихри следващият скандал с викове и чупене на движимости. Гергана не позволява на Илиан да върви в чужбина на работа. Разтревожена да не се стигне до тежък случай, позвъних по телефона на сватята Милка, майка на снахата Гергана. През това време бях заключила етажа, на който пребивавам, защото съм вдовица, грижа се за две внучета от щерка ми и се опасявам да не влезе някой.

Десет минути след позвъняването ми дойдоха с колата сватята Милка и синът й Методи. Вместо да влязат и да разтърват младите, с цел да не се избият, Милка и Методи започнаха да хвърлят камъни по прозорците на етажа. Изплаших се за живота си и за децата. Първо счупиха стъклата на стаята, в която дремя. Тухлата падна на леглото ми. Скрих се с децата в хола, само че и там офанзивата продължи с камъни, които чупеха стъклата и падаха в стаята. Децата пищяха от боязън. Голям смут претърпяха и те. Накрая се скрихме в банята, само че офанзивата с камъни продължи и там.

Докато криех децата от стая в стая, съумях да звънна на тел. 112. Пристигнаха служители на реда и ни отърваха от линча. Счупени са и щорите на прозорците. Аз работя като шивачка и не взимам кой знае какъв брой огромна заплата. Сега ще би трябвало да заделя пари и за стъкла. В прилежащата къща живее младо момче, то се притече на помощ, с цел да ни отърве. Половината къщи на улицата са празни, някои отидоха в чужбина, други починаха. Няма кой да ми помогне “, описа през сълзи Н. Начева.

Униформените са направили оглед на място. Уведомена е и прокуратурата за случая.

Нападателят, 17-г. Методи, е потърсил лекарска помощ в ортопедия в общинската болница. По време на офанзивата на дома на Начева младежът е срязал едната си ръка на ламарина и се наложило раните му да бъдат зашити с няколко конеца.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР