Средата на май е перфектното време, за да започнете режим,

...
Средата на май е перфектното време, за да започнете режим,
Коментари Харесай

Вълшебната закуска, с която сваляте килограми за седмица

Средата на май е съвършеното време, с цел да започнете режим, който ще ви помогне да свалите непотребните килограми. Все отново идва юни и към този момент замирисва на море. Колкото по-лек и временен е режимът, толкоз по-добре. А би трябвало да вземем под внимание и здравословния аспект на диетата.

В този ред на мисли през днешния ден ще обърнем внимание на закуската. Безспорно тя е едно от най-важните хранения за деня, което зарежда организма със сили и сила организма.

Именно изборът на закуска дефинира какъв брой сме енергични денем, а и какво е настроението ни. Тя въздейства и на желанието ни да сме по-активни, тъй като с цел да спортуваме, още веднъж имаме потребността от сила.



Ако отслабваме обаче, би трябвало да подходим деликатно към избора на първото ястие за деня.

Перфектната закуска, която ще ни помогне да свалим непотребните килограми бързо, са овесените ядки и чиата, които през последните години станаха известни и у нас. Според диетолози с сходен старт на деня може в границите на седмица да отслабнем с цели 4 кг.



Важно е да знаете, че би трябвало да подготвите семената от чиа, като ги накиснете във вода от вечерта. По този метод те ще са оптимално потребни и ще са по-наситени с другите значими хранителни субстанции. Тази закуска е освен доста вкусна, а и ще ви зареди с задоволително сила за началото на деня. Семената чиа са потребни и за храносмилането, което е единствено още една причина да опитате тази закуска.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР