Сред тях са 4D мишка за гейминг и нов Gammix

...
Сред тях са 4D мишка за гейминг и нов Gammix
Коментари Харесай

Adata показва XPG гейминг иновации на IFA 2019

Сред тях са 4D мишка за гейминг и нов Gammix S50 SSD

Иновативна гейминг външна страна от Adata ще видят посетителите на IFA 2019

Гейминг подразделението XPG на тайванския производител Adata Technology ще покаже редица нововъведения по време на ревюто IFA 2019 в Берлин. Сред тях са първата в света 4D мишка за гейминг, Mera Edition гейминг външна страна и Gammix S50 SSD.

4D гражданска война с XPG Headshot

XPG Headshot е революционна гейминг мишка, съчетаваща в себе си две новаторски трендове – изкуствен интелект (AI) и 4D принтиране. Джаджата разполага със специфичен AI логаритъм, който разрешава изцяло персонализирано потребление въз основата на желания и характерности на потребителите като специфичност на захвата, размер на ръката, повърхнина на мишката и специфични детайли от дизайна.

XPG Mera Edition външна страна за гейминг

Mera Edition e нова серия гейминг външна страна, която провокира възприетите показа за пo-тъмен дизайн при аксесоарите за гейминг, предлагайки дръзки и светли цветове. Новата продуктова линия на Mera Edition ще включва слушалки, падове за мишки, гейминг мишки, клавиатури и шасита.

XPG Gammix S50 SSD

XPG Gammix S50 SSD поддържа скорости на четене и запис съотвено до 5000 и 4400MB/s,

Новото SSD на Adata идва с последно потомство PCIe Gen4x4 интерфейс с поддръжка на NVMe, а скоростите на четене и запис доближават надлежно 5000/4400MB/s, което е до 10 пъти повече в съпоставяне със SATA SSD устройства. Дискът разполага с 3D флаш памет и SLC кеш, съчетаем е с M.2 2280 и PCIe 3.0, като е подобаващ за потребление с най-новите платформи на Intel и AMD.

Изложението IFA 2019 ще се организира в интервала 6-11 септември в Берлин. Adata ще покаже своите новаторски XPG артикули в Messe Berlin, щанд 107, зала 12.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР