Сред тазгодишните светски скандали на родна почва, за които буквално

...
Сред тазгодишните светски скандали на родна почва, за които буквално
Коментари Харесай

Защитава прякора си! Джизъса изкупува грехове, с постите само не става

Сред тазгодишните всемирски кавги на родна почва, за които безусловно схванаха даже и хора, които не се интересуват толкоз от българския шоубизнес, е този на Златка Райкова и Благой Георгиев. Преди към година двамата публично сложиха завършек на връзката си и им все още повода за раздялата им към момента не е изцяло ясна, само че по думите на Златка става въпрос за невярност. Ако попитаме Джизъса, в тези думи няма даже доза истина. В последното изявление на някогашния футболист той изцяло отхвърли да е имал връзка с Полина по време на съжителството си с плеймейтката, само че в тази ситуация не можем да имаме вяра на нито един от двамата, защото в кокрентния миг бяха прекомерно афектирани от случилото си. 

Виж още: Какво като е герой? Елица от " Игри на волята " с предколеден тунинг, няма да я познаете!

Е, наподобява, че всички тези драми към този момент са в предишното - Благой е женена за нова жена, а Златка чака дете от новия си мъж Карен, с който ѝ следва женитба през 2023 година - няма да останат и те по-назад. През годините някогашният футболист потвърди, че е един в действителност набожен човек, само че пък за жал това не му пречи да има стотици дами в живота си - че и деца от съвсем всяка.

Виж още: Бяла коса, червени устни и съдбовен взор: Няма спор - Лидия е най-секси Снежанка тази година

Освен че е прочут с десетките си татуировки на религиозна тема, в последните години някогашният национал интензивно се ангажира с подкрепяне на църковната активност у нас, като даже финансира построяването на два параклиса. На 15 ноември започнаха коледните пости, които ще продължат до 24 декември. Вече знаем, че Благо ги съблюдава доста прецизно.

Виж още: Прошка няма: Мани от " Игри на волята " призна за връзките си с Виктория през днешния ден

Преди броени часове някогашният на Златка Райкова показа видео, от което разбираме, че очевидно е взел участие в някаква благотворителна активност в столично учебно заведение. Децата в действителност го обожават, само че къде в този миг е Полина и за какво не е компактно до него в този миг? Явно Благо към момента не я е заразил с положителното, което носи в себе си.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР