Сред представителите на зодиака има такива, за които Коледа е

...
Сред представителите на зодиака има такива, за които Коледа е
Коментари Харесай

Кои зодии обожават Коледа?

Сред представителите на зодиака има такива, за които Коледа е изключително специфична. Нека забележим кои са тези зодии и за какво толкоз обичат този прелестен зимен празник: 

Риби
Как да спестим от покупките си за коледни дарове?
Всяка Коледа даваме доста пари за дарове. И в това няма нищо неприятно. Очакванията са тази година един човек да похарчи приблизително 350 лв. з...

Може би е малко необичайно, само че една от зодиите, която просто е луда по Коледа са прочувствените Риби. Представителите на тази зодия се усещат прелестно от цялата бляскавост на празника (и подаръците). Има всичко, което те биха харесали - храна, забавление и споделени моменти с обичаните хора. Рибите обичат всички мотиви, в които хората се сближават и стават по-добри. Като зодия те са идеалисти и имат вяра в по-добър свят. 

Раци

Раците обичат Коледа, тъй като могат да провеждат коледната софра и да посрещнат всички. За тях няма по-голяма наслада от това къщата им да е цялостна, а край нея да са насядали хората с радостни лица. И в цялата тази еуфорична конюнктура, хазаин да е човек от зодия Рак. Те ще бъдат във вихъра си и ще се грижат всички да имат съвършена Коледа. 

Стрелец
Какви неточности позволяваме всяка година при украсяването за КОЛЕДА?
Колко огромна да е елхата - Колкото и да ни харесват огромните елхи по коледните филми, това е малко рисковано. Голяма елха в дребна стая...

Стрелците са зимна зодия и обичат. Да, те са приключенци и огнени създания, само че надълбоко жадуват за моменти, в които могат да се открият. Те обичат техните завършения да са споделени и виждат Коледата тъкмо като такова нещо - споделено премеждие с хората, които са им най-близки. А и дано си го кажем - масата е съвършеното място, на което те да опишат своите завършения и да кроят проекти за нови. 

Телец

Макар и капризен, Телецът обича да има мотиви, в които да се отпусне. И Коледа е един от тях. Те ще опитат да провеждат всичко и е доста евентуално да се ядосат в случай че нещата не се наредят по проект. Телци, в случай че нямате нужното самообладание, по-добре не се занимавайте с организационна работа, а се насладете на празника. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР