Сред подобренията са преработения интерфейс и популярното K-съдържание Изживяването е

...
Сред подобренията са преработения интерфейс и популярното K-съдържание Изживяването е
Коментари Харесай

Усъвършенстваният LG Channels с нов интерфейс и по-голям избор на безплатно премиум съдържание


Сред подобренията са модифицирания интерфейс и известното K-съдържание

Изживяването е още по-приятно с LG Smart тв приемниците

LG Electronics (LG) надгражда своята безвъзмездна първокласна услуга за стрийминг на наличие LG Channels, с цел да обезпечи усъвършенствано преживяване при гледане на клиентите на LG Smart TV. В допълнение към модифицирания потребителски интерфейс, надстройката вкарва повече канали и по-широк набор от наличие, на което феновете могат да се любуват, в това число известно K-съдържание, филми, спорт, музика и вести, увеличавайки сегашните си над 1600 канала до 1900.*

С удвояване на броя и времето за гледане на LG Channels спрямо предходната година, LG уголемява световната наличност на LG Channels от 14 на 25 страни, като по този начин ще утрои европейското си покритие до края на годината. LG Channels ще е налично и допълнително от 30 марки смарт тв приемници, задвижвани от личната телевизионна платформа webOS на LG, в това число Motorola, JVC, Polaroid и MASTER-G.

Новият интерфейс на LG Channels е предопределен да помогне на потребителите да се ориентират по-интуитивно и по-лесно с усъвършенствана функционалност за препоръчване на наличие, която проучва желанията за гледане, с цел да предложи най-хубавото от огромната си библиотека с гратис наличие. Интерфейсът е наличен за модели на смарт тв приемници на LG, работещи с webOS версии 5.0 и по-нови, като скоро ще е налична версия за webOS 3.0 до 4.5. Приложението LG Channels за смарт телефони ще започва по-късно тази година, започвайки от Северна Америка, предоставяйки на потребителите различен комфортен метод, по който да се любуват на наличието.

С партньорството на LG с южнокорейската компания за цифрови медии - NEW ID, LG Channels прибавя завладяващо K-съдържание към библиотеката си от 2020 година Като част от разширението на услугите си, LG ще започва повече канали и ще разшири наличността им допълнително страни. Първокласният корейски кино канал NEW K.MOVIES започва в Европа и скоро ще бъде наличен в Северна Америка и Мексико, където се следи мощен интерес към актуалната корейска просвета.

LG ще продължи да уголемява съдействието си с водещи международни и локални снабдители на наличие, с цел да обогати гледането на наличие на тв приемници LG, като в допълнение ще разнообрази своето програмиране за нова публика с канали като Rakuten Viki, OnDemandChina, BABY SHARK TV и Kids Pang TV. Rakuten TV, към този момент налична в LG Channels на огромните европейски пазари, предлага най-хубавата селекция от наличие от разнообразни категории, в това число комедия, екшън, драма и Rakuten Stories. Приложението Rakuten TV е налично бързо и комфортно посредством специфичен клавиш на най-новото дистанционнно LG Magic Remote.

Освен това, повече от 100 телевизионни канала на Pluto TV ще се причислят към каналите на LG по-късно тази година в определени страни в Европа и Латинска Америка. Pluto TV предлага неповторими локални и интернационалните канали за всички ползи и възрасти като Pluto TV Action, Masterchef, Pluto TV Cinema, Telenovelas на Pluto TV и Pluto TV Anime.

Благодарение на партньорството на LG с Amagi за разпространяване, световният център за музика и просвета на известния продуцент Куинси Джоунс Qwest TV ще започва на тв приемниците LG във Франция, Германия, Испания, Италия, Бразилия и Мексико до края на 2021 година Като спомагателен бонус локални услуги като Hollywire ще са налични в Бразилия и Мексико, до момента в който испанските фенове ще могат да се насладят на TV UP.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР