Сред любопитните неща, които зрителите видяха в новото шоу на

...
Сред любопитните неща, които зрителите видяха в новото шоу на
Коментари Харесай

Няма да ги познаете! Вижте Тита и Гери-Никол преди корекциите

Сред любопитните неща, които феновете видяха в новото шоу на Рачков бяха фрагментите, с които водещият сподели по какъв начин са изглеждали Тита и Гери-Никол преди корекциите, с които наподобяват като две капки вода. 
                             

За задачата Рачков изкара на показ архиви от продуцирания от Маги Халваджиян преди време „ Х Фактор “, в който са взели участие и двете бъдещи звезди. На фотосите девойките са още никому незнайни и в безусловно натурален тип - без екстеншъни, без филъри и ботокс.



Тита и Гери-Никол по време на присъединяване си в " Х Фактор ", 2014 година

Двете млади изпълнителки се появиха заеднов шоуто и тотално объркаха феновете коя коя е. Сред аргументите певиците да бъдат мъчно различими една от друга са идентичните прически, обемните устни и силиконовият бюст. 



Гери-Никол

Приликата на двете дами шеговито бе маркирана и от артиста Мариан Бачев. " Дъщеря ми Косара вижда по малкия екран сега една до друга Тита и Гери-Никол: - Тези близначки ли са? След което ги дават като дебютантки в музикален формат в годината, в която се е родила - 2014: - Ама толкоз симпатични са били като млади! КАТО МЛАДИ. Толкоз ", разяснява Бачев.

" X фактор " е музикалното шоу, което отвори път на Тита и Гери-Никол към известността. Двете бяха част от една група. Гери-Никол бе първата, която се прочу след края на предаването, а малко по-късно ориста ѝ последва и нейната другарка Христина, както е същинското име на Тита. 
                             

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР