Сред жертвите на жестоката автобусна катастрофа на АМ Струма има

...
Сред жертвите на жестоката автобусна катастрофа на АМ Струма има
Коментари Харесай

Заев: Сред жертвите на жестоката катастрофа на АМ „Струма” има и деца

Сред жертвите на жестоката автобусна злополука на Автомагистрала „ Струма ” има и деца. Това заяви в ефира на NOVA министър председателят на Северна Македония Зоран Заев.

„ Това е огромна покруса. Разследват се аргументите за случая. Не знаем дали всички пасажери са наши жители, само че по този начин подозираме, защото рейсът е с македонска регистрация ”, сподели още Заев. Той акцентира, че към момента не е доказана самоличността на починалите.

Македонският министър председател, дружно с министър на външните работи Буяр Османи и здравният министър Венко Филипче пътуват към мястото на нещастието.

„ Информирах нашите служби да приготвят нашите екипи и да дойдат на мястото. Отивам в България да посетя хората в болничното заведение. Трагично е, че измежду жертвите има и деца. Ще бъдем доста признателни на българските управляващи да открият аргументите за случая и да ги споделят с Македония. Със сигурност жителите на България и Македония ще желаят да знаят какво се е случило ”, разяснява Заев пред МакПрес, предава Българска телеграфна агенция.

„ Знаем, че това е огромен пожар и заради него са починали хора, само че дали е избухнал в злополуката или преди нея, ще кажат специалистите. Голяма покруса, болката ни е огромна, съболезнования към фамилиите на починалите ”, добави македонският министър председател.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР