Кметът Димитър Николов отличи 86 учители от детски ясли, градини

...
Кметът Димитър Николов отличи 86 учители от детски ясли, градини
Коментари Харесай

Община Бургас награди най-успешните учители

Кметът Димитър Николов отличи 86 учители от детски ясли, градини и учебни заведения в Община Бургас за реализирани високи професионални триумфи през последната образователна 2023-2024 година. Тържествената гала се организира в хотел „ България “.

„ В навечерието на празника на знанието, ние отделяме внимание на тези, които през годината са постигнали отлични резултати с децата, с които работят. Това значи, че сте отделяли повече време, труд, упорствали сте и сте ги подкрепяли. Бургас постоянно е бил отпред във всички национални надпревари в областта на образованието, реализирали сме доста първи места и в интернационалните олимпиади. Ценим вашия труд и ви поддържаме. Винаги се стремим да отделяме колкото може повече за развиване на материалната база и просветителните процеси. Гордея се и разгадавам на вас! “ , съобщи кметът.

По време на тържествената гала педагозите бяха наградени с грамоти и оценки за постигнатите високи резултати . Събитието беше проведено от Община Бургас като жест на благодарност към труда, интензивността и резултатите на педагозите през цялата година.

Заплатите в България: Драстични разлики сред столицата и останалите области

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР