Сребърната ни медалистка от Олимпиада в Рио (2016 г.) -

...
Сребърната ни медалистка от Олимпиада в Рио (2016 г.) -
Коментари Харесай

Мирела Демирева: Целта е злато на Световното в Катар и на Олимпиадата в Токио

Сребърната ни медалистка от Олимпиада в Рио (2016 г.) - Мирела Демирева, даде особено изявление за феновете на "NOVA ". Тя приказва за подготовката си за новия сезон - в Диамантената лига и идващия през септември Световен шампионат в Доха.

В началото на май за Демирева следва и първото съревнование от Диамантената лига в Катар, Доха.

"Според мен е ужасно българска телевизия излъчва Диамантената лига. Щастлива съм, че доста хора могат да гледат скока ми. Радвам се, че мога да вземат участие в надпревари от подобен сан. Досега не съм скачала в Доха. Искам да видя стадиона, да усетя публиката ".

"Чувствам се добре, здрава съм. Не съм сигурна в каква форма съм. Развълнувана съм. Знам, че ми би трябвало хубаво време и надпревари. Точно в точния момент стартира сезонът. Отдавна не съм скачала, само че нямам самообладание да стартира ".

"Защо пропуснах надпреварите в зала? Зимата като прекарах във възобновяване на тялото. Не бях подготвена за сезона чисто физически. Много дълго време без надпревари чисто прочувствено не се отразява кой знае какъв брой добре. 2017-а година направих грешката да избърза ".

"Прецених, че в този момент няма да върша тези гршеки и да не бърза. Чувствам се здрава и във форма. Очаква сезона. Има разлика сред подготовка и съревнование. На мен ми трябват надпревари, с цел да вляза във форма ".

"Трябва да работим върху фината техника. Трябва да отдалеча мястото си на отскок, дъгата ми да стане по-хубава. В момента скокът ми наподобява много по-различен, защото това са промени, които опитваме да създадем към този момент 4 години. Сега очевидно тялото ми е усетило от какво има потребност. От този скок, който аз търсят. Аз диря един огромен огромен скок. А без отдалечено място на отскок и по-висока скорост, това няма по какъв начин да се случи ".

"Работим главно върху техника. Зимата прекарахме върху стабилизиране на тялото, стабилизиране на тялото. Състезанията са за въодушевление ".

"Всяко съревнование е единствено за себе си. Когато си съсредоточен, когато задачата е същата, ти просто остава същата. Аз знам какво желая, то не се е трансформирало. Работя върху това да съм здрава. Скокът ми да става по-голям ".

"Искам да видя Доха, да усетя стадиона и публиката. Никога не съм скачала в Доха. Не съм била там, даже. Смятам, че ще е готино ".

"Засега съм удостоверила Доха и Стокхолм. Тази година има Европейска купа. Разбира се, надпреварите от Диамантената лига. И главно Световният шампионат в Доха ".

"Още не сме стигнали до такава степен, че да обсъждаме края на сезона. Би било хубаво да скачаме и у дома. Но не знам... ".

"Промените на IAAF (б.р. - възобновено време за осъществяване от 1 минута)? Не мога да разясня, аз съм доста подвластна, тъй като когато се вземат, би трябвало да да извършвам. Когато човек е подготвен, изискванията нямат чак такова значение. Всички тези промени се отразяват на всички нас. Не мисля, че е толкоз значимо какъв брой време лишава за един скок ".

"Аз не се концентрирам върху подготовка на Световно или Олимпиада в Токио, аз се концентрирам върху златния орден. Квалификацията не е нещо, за което изгубвам сила. Целта е златен орден ".

"Аз желая да съм най-хубавата в бранша. Знам, че мога и имам капацитета да съм най-хубавата ", приключи Демирева в изявление за "NOVA ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР