Срамното в Разград с 2:5 от Грузия в неделя вечер,

...
Срамното в Разград с 2:5 от Грузия в неделя вечер,
Коментари Харесай

Разградският срам провокира отзвук у Българския футболен съюз

Срамното в Разград с 2:5 от Грузия в неделя вечер, което българският народен тим по футбол за мъже претърпя от Грузия в мач от Лигата на нациите предизвика отзив освен у почитатели, публицисти и експерти, а и у самия Български футболен съюз. В свое офоциално изказване, БФС споделя своето отвращение от резултата и отбелязва, че качествата, които въплъщават националната фланелка, не са били показани на “Хювефарма Арена”.

“Ръководството на Българския футболен съюз и президентът Борислав Михайлов показват мощното си отвращение от държанието на българския народен тим при снощната пагубна загуба от Грузия. Категорични сме, че националната фланелка е чест, горделивост и голяма отговорност – все качества, които отсъстваха от представянето на тима ни в последния дуел.

Въпреки подмладяването на състава в последната година и половина и макар обезпечените предпоставки за триумф, резултатите и играта не дадоха отговор на упованията освен на управлението на Българския футболен съюз, само че и на цяла България.

Още на следващия ден, 7 юни, Изпълнителният комитет на БФС ще организира съвещание, на което ще бъдат дискутирани разновидностите за нов народен селекционер.

Временно в идващите два мача от шампионата Лига на нациите тимът ще бъде воден от Георги Иванов”, гласи обявата на формалната страница.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР