Срамно е. От тях зависи - Продължаваме промяната. Имаме две

...
Срамно е. От тях зависи - Продължаваме промяната. Имаме две
Коментари Харесай

ГЕРБ: Колебанието за оръжията за Украйна е срамно

" Срамно е. От тях зависи - " Продължаваме промяната ". Имаме две доста ясни решения - нашето и на Демократична България, и едно нищо неказващо на Политическа партия , в което де факто се приказва за каски и бронежилетки, които и сега даваме. "

Така разяснява разнобоя измежду ръководещата четворна коалиция по тематиката да дава или не България оръжие за Украйна някогашният външен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ Екатерина Захариева. Повод за думите й бе изказването на украинския първи посланик Дмитро Кулеба в Народното събрание, от които стана ясно, че чака ясно решение по въпроса.

" Кулеба бе явен - уповавам се през днешния ден да получа отговор. По-ясна от него не мога да бъда. Тези, които не поддържат Украйна, поддържат войната . Искам да съм доста ясна - опорка и опрощение на премиера е госпожа Нинова. Той има болшинство да одобри такова решение в Народното събрание ", акцентира Захариева.

По думите й макар че обединението всеки ден се пробва да оцелява, това е извънредно значим въпрос . И протакането му можело да ги задържи още няколко месеца в ръководството, само че ще нарежда България като страна " която няма място в демократичния свят ".
 Кулеба остава у нас, до момента в който не получи отговор за оръжията Обновена
Кулеба остава у нас, до момента в който не получи отговор за оръжията

Нормално е, когато има съдружно държавно управление, да има разнообразни мнения
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР