Срамна целувка, хватката на Клеопатра, помпоар – тази практика, при

...
Срамна целувка, хватката на Клеопатра, помпоар – тази практика, при
Коментари Харесай

Помпоаризъм: тази сексуална техникa подлудява мъжете

Срамна целувка, хватката на Клеопатра, помпоар – тази процедура, при която дамата употребява вагиналните си мускули, с цел да подтиква пениса по време на сексуален акт, има разнообразни имена. Произхожда от Далечния Изток и последователно навлиза и в западната просвета.

Родината на „ вагиналната хватка “ в действителност е Древна Индия, където я практикували индуските танцьорки (познати с името „ девдас “). Денис да Коста, специалист по помпоар и създател на книгата „ Помпоаризъм: управление за фитнес на тазовото дъно “ („ Pompoir: The Ultimate Guide to Pelvic Floor Fitness " ), споделя пред списание „ Космополитън “ какво съставлява тази екзотична полова процедура.

В тантра дамата се пробва да възпроизведе с вагиналните си мускули разнообразни придвижвания посредством притискате, стягане и разпределяне. От една страна, това е супер тренинг (вагина пилатес!) на тазовата мускулатура (знаем, че стегнатото тазово дъно способства за по-добър секс), а от друга – подтиква придвижванията на мъжкия член по необикновен метод.

„ Супер оргазъм "

„ Хватката “ напряко може да подлуди мъжете, само че не се усвоява доста елементарно и изисква добър надзор върху вагиналната мускулатура. „ Помпоар се концентрира върху четири разнообразни придвижвания: прилепяне, стягане, евакуиране и стесняване. Те разрешават на дамата да управлява още по-добре близостта сред нея и колегата й “, изяснява Да Коста.

Как се практикува „ помпоар “?

Който желае да тества помпоар вкъщи, може да приложи техниката по време на акт сякаш апропо (най-лошото, което може да се случи, е тя да не проработи и да продължите с нормалните движения). Жената възсяда мъжа в поза „ ездачка “, вкарва пениса му във влагалището си и се пробва да го масажира с мускулите на вагиналната стена –  с изключение на контракционните придвижвания на вагината, сътрудниците би трябвало да са неподвижни! Представете си, че държите молив сред палеца и показалеца и го въртите по всички страни. Точно това придвижване би трябвало да повторите с мускулатурата на тазовото си дъно. Напредналите могат да подтикват пениса единствено посредством стягане на тазовото дъно и елементарни мускулни придвижвания, с цел да управляват и усилват удоволствието на мъжа.

Разбира се, тази процедура изисква време и упражнение, само че резултатите са доста обещаващи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР