Срамна и странна канибалска проява на президента Румен Радев. Той

...
Срамна и странна канибалска проява на президента Румен Радев. Той
Коментари Харесай

Даниел Митов изригна срещу президента: Канибалска проява на Радев

Срамна и странна канибалска демонстрация на президента Румен Радев. Той счита, че жертвата би трябвало да откъсне част от плътта си и да я даде на канибала.

Така зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов разяснява пред Би Ти Ви думите на президента Румен Радев от петък за Украйна.

Държавният глава съобщи, че Украйна упорства да води тази война с Русия, а страда цяла Европа.

„ Поредната срамна демонстрация на президента Радев - това е малко като да твърдиш, че жертвите на канибала Чикатило сами са упорствали да бъде рязана част от плътта им. По същия метод в този момент кремълският Чикатило – господин Путин, се пробва да отхапе част от територията на прилежаща страна, избивайки спокойно население, а нашият президент се прави, че не вижда това и счита, че жертвата би трябвало да откъсне част от плътта си и да я даде на канибала “, живописно изясни зам.-председателят на ГЕРБ в " Тази събота " пред Жени Марчева.

Според Митов някой е убедил Радев или той се е самоубедил, че със сегашната структура на Европа и света е свършено и той бърза да се причисли към някакви нови велики сили като Русия и Китай.

Смята, че надали не с досегашната архитектура на сигурност е свършено и че за в бъдеще страните от БРИКС ще бъдат водещите международни сили. Това е, съгласно мен, обвързвано и с визитата му в Южна Африка, има по-дълбоки аргументи за нещата, които приказва. Излишно е да споделяме, че бърка, съобщи Митов, представен от " 24 часа ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР