СРАМ, (не)уважаеми депутати от ДБ-вносители и всички подкрепили ви, е

...
СРАМ, (не)уважаеми депутати от ДБ-вносители и всички подкрепили ви, е
Коментари Харесай

Спрете скандалните промени в ЗООС и двойните стандарти при екооценката на проектите на властта!

" СРАМ, (не)уважаеми депутати от ДБ-вносители и всички подкрепили ви, е днешното ваше гласоподаване #екооценки и отводът ви да извършите предизборните си обещания да възстановите нормалността и да премахнете опитите на ГЕРБ от 2017 година по модела „ джипка “ с премахването на двуинстанционния надзор! "

Това пишат от в която вземат участие Петър Славов, Цецка Бачкова и други десници политици и общественици.

" Защото вие направихте тъкмо това – излъгахте всички тези жители, които разчитаха на вас да извършите тези си обещания, които дни и месеци наред стачкуваха за господство на правото и „ един закон за всички “ и доста от които гласоподаваха за вас точно поради тези ви обещания!

Сега българските жители схващат, че до 2024 година ще има един закон за плановете на властта, с които трябвало да се действа бързо и безпроблемно, и различен за елементарните жители и компании, които ще минават през двуинстанционния правосъден надзор за правда.

Да се чуди човек, по какъв начин не написахте „ 2025г. “ – когато се надявате да е краят на цялостния ви управнически мандат, или напълно не премахнахте правосъдния надзор за плановете на „ властта “ – евентуално някои от вас си мислят, че по този начин би било още по-бързо?!! И след това – след вас и потоп, по този начин ли?!!

Освен срамно, държанието на депутати от групата ви, които са „ с най-голяма тежест “ в нея, е и некадърно, и смешно, тъй като няма законова процедура „ да си отдръпват подписа “ от към този момент гласувани оферти сред четенията по даден законопроект. Освен, може би в българския футбол, където статуквото вкара „ авангардната “ процедура, месеци по-късно да се „ отдръпва “ подадена оставка и всички виждаме дереджето на БФС сега!

Същите тези пишман-вносители дължат отговори на българското общество – #КОЙ написа скандалните оферти против двуинстанционния правосъден надзор, импортирани от тях и на практика идентични с тези на ГЕРБ и Движение за права и свободи, както и КОЙ им разпореди да ги внесат и в чий интерес?!

От Десен конгрес призоваваме за президентско несъгласие, както и институциите с пълномощия да сезират Конституционния съд да се намеси и оспори по този начин признатите срамни разпореждания #екооценки и прелюдия двоен и дискриминационен стандарт – „ омекотен “ и интензивен ред за плановете на властта и общ ред за всички останали български жители и бизнес! ", се споделя в позицията на фейсбук-групата
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР