Срам и позор – така определят зрителите снощния епизод на

...
Срам и позор – така определят зрителите снощния епизод на
Коментари Харесай

Зрители обявиха бойкот на „Игри на волята“ след снощната порнография

Срам и срам – по този начин дефинират феновете снощния епизод на „ Игри на волята “. В него вечно предаването напусна 22-годишната Цвети Стоянова. Тя бе победена от Виолета в двубой. Възмущение провокира обаче регламентът, по който бе проведена борбата.

 

Цвети надви над съперничката си през цялата борба, само че преимуществото по изискване, което бе обещано на Виолета, бе задоволително краен победител да бъде бизнесдамата. До предварителната преднина се стигна, откакто Рълев победи в борба Крум. Двамата бяха определени за двубой от съперничките в огромната война на арената.

 

Зрителите обаче избухнаха в ужас, защото нито един участник не е получавал сходно преимущество, каквото бе обещано на Виолета. Социалните мрежи прегряха от мнения. Повечето почитатели на риалитито споделят, че стопират да го гледат, определяйки борбата от нощес за порнография. Много от феновете виждат интрига и съзнателно побутване на Виолета към финала на предаването. Според почитателите точно честността в предаването ги е държало залепени за екрана, само че към този момент не виждат правдивост.

 

Враждата сред нея и отпадналата Цвети евентуално е главната причина за раздора в тим „ Гладиатори “ и загубите в последно време. След успеха на Виолета групата на Рълев взима доста съществено превъзходство над тази на Крум и Калоян, което обрича двамата съдружници.

 

Източник: Facebook

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР