Сръбският президент Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър

...
Сръбският президент Александър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик.
Александър
Коментари Харесай

Вучич предложи Белград за следващата среща на върха на Европейската политическа общност

Сръбският президент Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. предложи Белград за място за последваща среща на върха на Европейската политическа общественост (ЕПО), оповестяват сръбските медии.

Вучич приказва през днешния ден в коридорите на срещата на върха на EPC в Кишинев, в която вземат участие близо 50 президенти, министър-председатели и високопоставени европейски представители.

Сръбският президент сподели, че е отправил покана към всички присъстващи страни и към управлението на Европейски Съюз, Европейския съвет и Европейската комисия след Гранада и Лондон, където ще бъдат идните две срещи, една от идващите две срещи на върха на този конгрес да се състои в Белград, което би означавало, че в границите на година и половина - две може да има такава среща в сръбската столица, осведоми организация Танюг.

Това би било най-голямата среща на върха освен за интервала на моя мандат, само че и най-значителната и един тип корона и триумф за Сърбия, изясни Вучич, представен от Българска телеграфна агенция.

Инициативата за ЕПО е на президента на Франция Еманюел Макрон. Целта ѝ е да насърчи разговора и постигането на общи цели от европейските страни. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР