Сръбският президент Александър Вучич заяви в кулоарите на Общото събрание

...
Сръбският президент Александър Вучич заяви в кулоарите на Общото събрание
Коментари Харесай

Вучич: Очаква ни голям световен конфликт, но Сърбия ще го пр...

Сръбският президент Александър Вучич съобщи в коридорите на Общото заседание на Организация на обединените нации, че обстановката в света не подготвя към положителни вести и че се върви към доста огромен спор. Но той увери, че ще направи всичко допустимо Сърбия да го преживее, написа БГНЕС.

Сръбският държавен глава е в Ню Йорк, където взе участие в Общото заседание на Организация на обединените нации и организира двустранни срещи с държавни и държавни ръководители.

" Ние (в Сърбия - бел. ред.) ще имаме по-високи пенсии, заплати, доста по-висока инфлация, доста по-висока минимална заплата, което е добра вест. Но в случай че ме питате дали има добра вест в света, дали споровете и войните ще спрат - не, те няма да спрат скоро и единствено ще стават все по-тежки. Когато по-рано споделих това 100 пъти, ме нарекоха " крал на драмата ", вманиачен, а в последна сметка всичко се оказа правилно ", сподели Вучич пред публицисти в коридорите на съвещанието в четвъртък.

" Геополитическата обстановка отива към проваляне и ще сме очевидци на огромен, огромен, огромен международен спор. Но ние ще се постараем Сърбия да го преживее ", акцентира Вучич. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР