Сръбският президент Александър Вучич ще направи обръщение към нацията в

...
Сръбският президент Александър Вучич ще направи обръщение към нацията в
Коментари Харесай

Вучич прави обръщение за отменената визита на Лавров в Сърбия заради блокажа на България, РСМ и Черна Гора

Сръбският президент Александър Вучич ще направи послание към нацията в понеделник след анулацията на визитата на съветския външен министър Сергей Лавров в Белград. Това заяви националната телевизия на републиката през днешния ден.

Според информацията сръбският президент ще направи послание към сръбските жители по вечерните вести в 19:30 ч. по отношение на това, че България, Северна Македония и Черна гора са затворили въздушното си пространство за самолета на Лавров.

Говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи в петък, че ръководителят на съветската дипломатическа задача ще посети Сърбия на 6 и 7 юни, по време на което е планувано да се срещне с президента на страната и да организира диалози с външния министър, ръководителя на Народната скупщина и сръбския патриарх. По думите на дипломата страните е трябвало да обсъдят задълбочено въпросите на двустранното политическо и икономическо съдействие, да обменят отзиви за обстановката в Балканския район, както и по настоящи интернационалните въпроси./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР