Сръбският президент Александър Вучич ще има срещи днес и утре

...
Сръбският президент Александър Вучич ще има срещи днес и утре
Коментари Харесай

Вучич: Ако някой не е готов да говори, камо ли да прилага Съюза на сръбските общини, не знам какъв е смисълът

Сръбският президент Александър Вучич ще има срещи през днешния ден и на следващия ден със специфичния делегат на Европейски Съюз за разговора сред Белград и Прищина Мирослав Лайчак. Вучич сподели, че ще се обърне към жителите преди да замине за Охрид, с цел да ги осведоми какво би трябвало да създадем в идващия интервал, оповестява.

„ Позволете ми да не приказвам доста за срещата с Мирослав Лайчак. Ще бъда с него през днешния ден и на следващия ден и ще се опитам да работя, да забележим какво е, а не първо какво ще мечтаем и какво ще приказваме само че какво е това, което можем да създадем. Ако някой не е подготвен да приказва, камо ли да ползва Съюза на сръбските общини, не знам какъв е смисълът. Днес ще приказвам с Мирослав Лайчак, а в сряда или четвъртък сигурно ще се свържа с вас, преди пътуването до Охрид и ще ви кажа по какъв начин виждам всичко, какво мисля за всичко и какво би трябвало да създадем през идващия интервал “, сподели Вучич.

Срещата сред Вучич и Лайчак е планувана за през днешния ден в постройката на Генералния секретариат на президента на републиката, а след срещата ще бъде публикувано прессъобщение.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР