Сръбският национал Александър Атанасийевич, който в началото на месеца бе

...
Сръбският национал Александър Атанасийевич, който в началото на месеца бе
Коментари Харесай

Александър Атанасийевич е почти възстановен

Сръбският национал Александър Атанасийевич, който при започване на месеца бе диагностициран с ковид, е съвсем възобновен.

Волейболистът, който е половинка на родната националка Елица Василева, се усеща все по-добре, към този момент има един негативен тест и в петък ще даде втора проба.

" Напуснах Италия два месеца след началото на епидемията. Пристигнах в Сърбия с негативен тест и не се наложи да остана под карантина. След 15-20 дни се разсъниха една заран с леко нараснала температура и отидох в клиниката по инфекциозни болести в Белград. Там бях тестван и тестът се оказа позитивна ", описа Атанасийевич пред сръбските медии.



" Разговаряйки с лекарите и им споделих, че съм в Сърбия от две седмици без нещо да ме е усъмнило. Тук съм се заразил. Сега се усещам по-добре, както и всички, които са били в контакт с мен ", сподели още Александър Атанасийевич и продължи:

" Тревожех се повече за тях, в сравнение с за себе си, въпреки всичко - бил съм в контакт с тях. Бях нулевия пациент в сръбския народен тим. Всичко стартира с мен. Съотборниците ми бяха в клиниката по инфекциозни заболявания, като бяха изписани след няколко дни. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР