Сръбската тенис звезда Новак Джокович заяви, че победата над руснака

...
Сръбската тенис звезда Новак Джокович заяви, че победата над руснака
Коментари Харесай

Джокович призна, че е имал физически затруднения с мача с Медведев в Торино

Сръбската тенис звезда Новак Джокович съобщи, че успеха над руснака Даниил Медведев във Финалите на АТP е била тежка физически борба, която е изисквала доста старания от него. Джокович реализира триумф с 6:3, 6:7(5), 7:6(2) над Медведев в италианския град Торино.

“Бях много изтощен от този тежък дуел. Това е, което мога да кажа. В смисъл, че не става дума за болест “, сподели Джокович, представен от организация „ Ройтерс “.
 Джокович пречупи Медведев след повече от 3 часа игра и продължава без загуба към полуфиналите в Торино Джокович пречупи Медведев след повече от 3 часа игра и продължава без загуба към полуфиналите в Торино
“Всеки има такива дни, в които му е по-трудно физически. За мен беше по този начин на мача с Медведев. Разбира се, съперникът те вижда и пробва да господства в разиграванията. Когато имаш някакви физически усложнения, това се отразява на играта ти, а и върху това по какъв начин се чувстваш душевен “, добави сърбинът.

Новак Джокович ще играе против американеца Тейлър Фриц на полуфиналите през днешния ден.

“Много съм горделив, че открих метод да победя, тъй като изискуем на екипа си и на почитателите, които са пристигнали да гледат, постоянно да даваме най-хубавото от себе си “, съобщи още Джокович.

Гледай тенис на MAX с най-вълнуващите дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР