Сръбска банда "S.A.R.S." гостува за първи път в Пловдив на

...
Сръбска банда "S.A.R.S." гостува за първи път в Пловдив на
Коментари Харесай

Сръбската банда S.A.R.S. свири за сефте в Пловдив

Сръбска тайфа "S.A.R.S. " гостува за първи път в Пловдив на 29 август от 21 ч. на сцената на Летния спектакъл. Спечелили сериозна известност с постоянните си гостувания у нас, свежите музиканти несъмнено имат славата на любимци на публиката. И то напълно справедливо. Те са измежду най-актуалните групи на Балканите и освен, които събират и радват хиляди почитатели на концертите си онлайн.
Билетите за събитието към този момент са в продажба в мрежата на Eventim.bg и са с цена 20 лева на предварителна продажба и 25 лева на самата дата и на място.
Ден преди изявата в Пловдив, гостите ще купонясват в столичния клуб "Маймунарника ", а това ще бъде следващото лятно и към този момент обичайно посещение на бандата в София. Участвали са и на Каваци бийч фестивал през 2016 година Всичките им концерти у нас се радват на огромен интерес от страна на публиката, а залите са изцяло разпродадени.
Настоящи членове на "S.A.R.S. " са Александър Лукович, Борис Тасев, Ненад Джордевич, Петър Миланович, Саня Лалич, Тихомир Хинич, Зарко Ковачевич. Стилово музиката им се дефинира като различен рок, реге, блус, джаз, хип-хоп и етно. Концертите им пък са присъщи с огромен ваучър и забавление, страхотни страсти и неповторимо преживяване за публиката. Досега групата има издадени 6 студийни албума, а клиповете и концертните осъществявания в YouTube се радват на десетки милиони гледания, прецизираха уредниците от Stroeja.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР