Спукването на гума по време на път е много неприятна

...
Спукването на гума по време на път е много неприятна
Коментари Харесай

Певецът Алекс Робов спука гума на пътя: Живи и здрави сме! СНИМКА

Спукването на гума по време на път е доста неприятна обстановка. Именно в такава обстановка е попаднал и поп фолк артистът Алекс Робов, разбра GlasNews.bg.

Днес настоящият реализатор от музикалния азбучник на Diamond Beat Production е пътувал за присъединяване, само че по пътя е спукал гума. За благополучие няма потърпевши при случая. Алекс Робов описа за случилото се в профила си в обществената мрежа Instagram. Той не посочи къде тъкмо е настъпило неприятното събитие, само че показа, че се е движил с много висока скорост.

" Важното е, че сме добре. Всичко е наред. Живи сме, здрави сме. Искам единствено да ви кажа нещо доста значимо - ценете другари си и околните си хора. Бъдете до тях, когато имат потребност. Обичайте ги, помагайте си. Искам да разберете, че по-важно нещо от приятелите и фамилията в този живот няма ", споделя Робов.

Младият реализатор, за който е известно, че е фен на първокласните коли, прибавя още, че с помощта на другари си, той е запазил успокоение.

" Аз в такива обстановки съм малко несъответстващ, тъй като се паникьосвам. Хората, които са покрай мен знаят. Сега ще оправим гумата - дребна работа ", приключва той.



Тази вечер Алекс Робов има взаимно присъединяване с Десита в известен клуб в Лондон. От няколко дни насам младите реализатори промотират въпросното присъединяване в профилите си в обществените мрежи.

Междувременно поп фолк артистът изненадващо показа нов сингъл, който е в дует с Алисия. Премиерата на парчето, което носи заглавието " Сряда " се състоя преди дни. Видеоклипът бе промотиран в онлайн канала ALISIA OFFICIAL и незабавно провокира вълна от реакции.
   View this post on Instagram

Дуетният сингъл на Алисия и Алекс Робов е по музика и аранжимент на Diamond Beat Production. Текстът е написан от Анастасия Мавродиева. Видеоклипът е осъществен от екипа на Виктор Антонов – Rikk.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР