Спрете да си купувате некачествени храни, а си ги правете

...
Спрете да си купувате некачествени храни, а си ги правете
Коментари Харесай

Първа изложба за годината представи група при СУ „Г. Ст. Раковски“

Спрете да си купувате некачествени храни, а си ги правете у дома. Започнете да се интересувате от това кое по какъв начин е приготвено, както прави нашата Джансу Чакърова още от дребна. Влезте с баба си или майка си в кухнята и си направете самун с мая или обичайни сладки, чийто предписания се предават от потомство на потомство. Научете се, че качеството е значимо и го търсете в живота си! Ако не може да се справите сами, нашите възпитаници от групите „ Кулинари “, „ Хлебари “, „ Сладкари “ и „ Готвачи “, с наслада ще ви направляват със препоръки. Това уточни преподавателката по професионална теоретична подготовка в СУ „ Георги Ст. Раковски “ – Красимира Иванова. Учителката, която се е посветила на това, всеки месец да провежда тематични кулинарни представяния на своите ученици, през днешния ден откри първата им галерия за годината, която беше отдадена на дребните обичайни сладки от котленско.



В нея присъединяване взеха 11 възпитаници и техните родители, които в домашни условия бяха приготвили сладкарските произведения, направени под формата на плодове, животни и разнородни фигури.

Следващата ученическа кулинарна галерия е планувана за февруари и ще бъде на тематика: „ Домашно приготвени сурово-сушени месни артикули, млечни и тестени произведения “, оповестяват от СУ „ Георги Ст. Раковски “ – Котел.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР